sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Vihreiden ja vasemmiston ideologiaa, lisäksi talvi meinaa painaa päälle





Sukulaiseni Hämeenlinnan suunnalta oli näemmä kirjoittanut Hesarin mielipidekirjoitussivuille tänään lyhyesti ja ytimekkäästi:

Näillä saamme laman haltuun!

Vihreiden lamalääkkeet: lopetetaan turkistarhaus, siirretään lihatuotanto Keski-Eurooppaan nostamalla suomalaisen tuotannon kustannuksia, suojellaan metsät, kielletään ydinvoima, kiristetään yrittäjien verotusta, maksetaan kaikille kansalaispalkkaa ja ryhdytään aktivisteiksi!

Rita Wegelius
Parola


Lisäisin näihin lamalääkkeisiin vielä: nostetaan kiinteistöveroa, nostetaan tuloveroa, nostetaan yhteisöveroa, laitetaan kasvissyöntiPAKKOpäivä koko Suomeen, tuetaan yhteiskunnan tuella täysin kannattamattomasti toimivia kulttuuriproduktioita sekä otetaan mahdollisimman paljon täysin erikulttuuritaustaisia maahanmuuttajia. Eiköhän noilla eväillä saada Suomi nousuun.

Hannele Luukkainen kommentoi eroaan vihreistä (HS 19.2.), että puolueeseen alkoi valua jengiä vasemmalta yhä enemmän ja enemmän. Älä? Osa kommareista lymyilee vasemmistoliitossa, mutta vihreisiin on selvästi siirtynyt äärivasemmalta jengiä piiloon. Ajavat sieltä sitten näitä älyttömyyksiään.

Mua vit...harmittaa maksaa veroja, etenkin jos verorahat käytetään hölmösti ja tehottomasti. Mua ei harmita maksaa veroja, jos verovaroilla tuotetaan tehokkaasti peruspalveluja.

Mihin noi vihreiden ja yleensä muun vasemmiston ideologia perustuu? Otetaan vielä enemmän veks yhä pienemmältä jengiltä ja annetaan vastikkeetta ihmisille joille asuminen, perustoimeentulo kaikki tulee yhteiskunnalta. Jos näille ehdotetaan velvotteita tukia vastaan, nousee varmaan hirvee äläkkä yksilönvapauden rajoittamisesta.

Jonkin verran noita veroja tulee maksettua. Normaali tulovero, yhteisövero (yhden miehen firmasta), kinnteistöverot, ALVit ja normaalit välilliset verot. Luulis piisaavan, mutta ei. Yhteiskunnan huoltosuhteen heikentessä on jossain heitetty mm. kunnallisveron korotuspaineita jopa yli 25%. Muuten ei saada velvotteita hoidettua. Niin makaa kuin petaa.

Niiden, joita tää kehityssuunta ärsyttää ja ketkä ei oo käyneet äänestämässä, on ihan turha mussuttaa. Kyllä ne peruskommarit ja lävitetyt takkutukkacityvihreät käy äänestämässä. Vihreät on tokaks suurin ryhmä stadissa. Sitä saa mitä tilaa, kuten toi älytön kasvisruokapäivä. Kohta kielletään varmaan perinteiset suomalaiset juhlat ja otetaan vaikka ramadan-juhlat kouluihin ja päiväkoteihin. Ai niin, näinhän on jo tehty monissa paikoissa. ÄRRINPURRIN!

Ihmejuttu myös tuo Vantaan kaupungintalon remontti. Tai lähinnä tilapäistilojen vuokraaminen virkamiehille ja luottamushenkilöille. Pitääkö lähteä Korson demareiden tiloihin ja töötätä 270 000 euroa verovaroja suoraan demareille? Eikö olisi löytynyt kaupungin omista tiloista sopivaa, kuten Auvinen viikonlopun Vantaan Sanomissa (klikkaa) kysyy. Suoraa puoluetukea demareille. Vaaleihin volttilähtö, kun saa tollasen pesämunan.

Lumihommia on tullut tehtyä muutamaan otteeseen tänä talvena. Lumenläjittäjiä on näemmä kahta eri sorttia: "vallittajat" ja "rampittajat". Vallittajat heittelevät spadalla lumen heti siihen luontipaikan viereen, rampittajat tuuppaavat lumen kolalla pitemmälle ramppiin ja tekevän sinne läjitysmestan. Lukeudun tohon jälkimmäiseen alalajiin. Vallittajat alkavat olla kusessa lumivallien kanssa - alkaa vaatia natua heittää vallin päälle uudet lumet. Otin pihalla kuvan vähän yli viikko sitten, koska funtsin ettei nyt enää tuu lisää snögee. Ja paskat, viime yönä tuli n. 20 cm lisää. Mittakaavaksi pyysin perheen pienimmäisen (186 cm) abiturientin.

Kaadettiin neljä koivua takapihalta viikko sitten. Oli aika hienoa hakata halkoja lauantaina -19C kelissä ja tuulessa. Pöllit halkes aika nätisti. Sain naputeltua kaikki ja pinottua ne myös.

Ei kommentteja: