lauantai 13. helmikuuta 2010

Tänään aamulla lätkää pelaamasta tultiin tällaisen starttaajan perässä. Erikoinen malli.

 

Vantaan Sanomissa julkaistiin tänään isolla uutinen, jossa kerrottiin Länsi-Vantaan liikuntalaitokset Oy:n (täysin Vantaan kaupungin omistama yhtiö) antaneen vaalitukia Simo Pokille (SDP) ja kaupungin hallituksen puheenjohtajalle, kansanedustaja Tapani Mäkiselle (Kokoomus). Kaikki lähti liikkeelle, kun meidän ryhmän Mika Niikko pyysi tutkimaan kyselytunnilla kaupungin tai sen yhtiöiden antamia vaalitukia. Tutkimus oli tehty vain ajalta 3 kk ennen vaaleja. Aivan varmasti aiemmalta ajaltakin löytyy jotain, hölmöähän olisi tukea just ennen vaaleja. Paremmin pysyy piilossa, jos tuet jemmaa paljon aikaisemmin.

Nyt jo jotkut kaupunginvaltuutetut käyvät eduskuntavaalikampanjaa järjestämällä tilaisuuksia. Mistähän ne rahat tulee? Tuntuu jotenkin härskiltä ja itsekkäältä jo nyt nostaa itseään näin vahvasti esille.
Posted by Picasa

2 kommenttia:

Mikko Mäkelä kirjoitti...

Niinhän nuo jotkut näyttävät tekevän. Esimerkiksi lauantain Hesarissa oli kohtalaisen näyttävä mainos erään perussuomalaisen kansanedustajan päivystämisestä Porvoon torilla.

Timo Uppala kirjoitti...

Touche! No niin, näin perkele pääsi käymään. Skrivasin blogitekstin, sen jälkeen avasin Hesarin ja näin saman ilmoituksen.
Näitä sattuu. Ei tee siitä mun mielestä edelleenkään ihailtavaa toimintaa. Itsekeskeisyys haisee kilsan päähän.