lauantai 27. marraskuuta 2010

Wonder boy

Kaikkitietävä yli kuuskymppinen ihmepoika, mr. ylimieli ampui ohi ja pahasti. Myös "Shrekin" vaimo Päivi Lipponen toitotti samaa viharikosvimmaa. Uskomatonta omien kansalaisten väheksyntää ja aliarvioimista välittömästi tapahtuman jälkeen. Ihan oikein; mehän ollaan yksisilmäisiä puupäitä kaikki. Muualta tulleet on aina meitä viisaampia ja parempia. Lisäksi nämä ovat meitä miljoona kertaa suvaitsevaisempia, koska me olemme kaikki peräkammarin poikia uuninpankolta.

Kiljunen ehti jo eduskunnassa ottaa asian esille: http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/kk_966_2010_p.shtml

Oltais voitu tuon Kiljusen lausuman pohjalta lyödä heti suoraan kaikki Tampereen leijona-kaulakorua kaulassaan kantavat putkaan.

Kuten tiedämme, kaksoisvirtainmaan miehet vaan oli itse sytyttäneet pizzeriansa tuleen. Miksei nyt kuulu anteeksipyyntöä demareiden dynamic-duolta?

Hölmöt, niin makaa kuin petaa.

Herra varjele, ettei musta tule ikinä tollasta kaiken "tietäjää". Vai oonko mä jo...

Stadi hölmöili myös urakalla; antoivat paluumatkalle 325€ namirahaa romaneille. Ei perhana. Sokeet. Nää kusettaa minkä ehtii ja hölmöt vaan nyökkäilee ja antaa lisää fyrkkaa, ilmaset sähköt jne. Mitäs näiden saldo on? Espoossa yksiö täynnä pöllittyä kamaa, ytimen pankkiautomaateilla nyrkillä lättyyn ja rahat veks, Niklas Herlinin hakkas joku romanian Elvis, ikonivarkaus, agressiivista koordinoitua kerjäämistä, Kalasatamaan kunnon kaatopaikka-alue autonromuineen (jonka stadi luonnollisesti veronmaksajien kustannuksella siivoaa), jne. jne. Nää muuttolinnut palaa taatusti keväällä takas, valitettavasti.

Vahteralta aivan loistava blogi Iltalehdessä.

Ei kommentteja: