lauantai 30. toukokuuta 2009

Vantaan Sanomat 30.5.2009 - Risto Hietanen

Ihmettelinkin jo että kuka on poistanut Risto Hietasen kulmahampaat. Onneksi ne ovat löytyneet jälleen: Vantaan Sanomissa on tukevasti esillä valtuuston ja lautakuntien TURHAT seminaarimatkat ja samalla sivulla pikku-uutinen päiväkotien leluhankintojen leikkauksista.

Hyvä! Juuri näin. Esitin itsekin vapaa-ajan lautakunnalle matkaa länsivantaalle Hämeenkylään (ei yöpymistä) ja lupauduin oppaaksi koteseutukierroksellekin. Kustannukset olisivat olleet saamani tarjouksen mukaan paljon pienemmät kuin nyt Riihimäelle hassattu summa.

Ei paljon lohduta jälkeenpäin todeta - mitä minä sanoin. Kaikki vaan nyökyttelee kokouksessa samaan tahtiin ja tsiigaa että mitä toi dorka taas ehdottaa.

Yksi taistelu on hävitty, mutta sota jatkuu. Ei tämä tähän jää! Kommentoikaa! Nyt voi jättää kommenttia myös ilman kirjautumista.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Helvetin hyvää poliittista realismia. Jatka samaan malliin.
Kyllä jossain mennään metsään ku maksetaan tanssitaiteilijoita lappiin "tutkimaan valoa" ja samaan aikaan painitaan perusterveydenhuollon rahoituksen kanssa.
Arvokysymyksiähän nämä loppujen lopuksi ovat ja nyt kun avoimesti kerrot mitkä ryhmittymät ovat tälläisten päätösten takana niin me, tavalliset kansalaiset, näemme kirkkaammin sen millaiset arvot näillä päättäjillä on.
Ovatkohan tuoneet nämä arvovalintansa selkesti esiin jo vaalipuheissaan? Tuskin.
Kiitos raporteista!

-PLD

Jussi Saramo kirjoitti...

Näin asiat voi muistaa eri tavalla!

Tehän olisitte menneet iloisesti Viroon seminaariin jos en olisi tehnyt vastaesitystä että mennään halvalla johonkin lähelle.

Timo Uppala kirjoitti...

Haa! Kommari provosoitui oikein kunnolla, asiaa!

Oltiin Herrasen kanssa EHDOTTOMASTI kaikkia reissuja vastaan, eikä olis Viroon lähdetty. Mähän teen töitä, jossa mä laskutan jokaisesta tekemästäni tunnista joten siinä on myös oma perse liossa kaupungin rahojen säästämisen lisäksi. Mä pyysin tarjouksen Hämeenkylän kartanosta (se on paikka täällä länsi-vantaalla, lähellä Espoota, siinä Kehä III eteläpuolella) ilman yöpymistä. Se olis ollut mun 1. tavoite. Olisitte nähneet vähän tätäkin puolta kotikaupungistanne jonka asioista olemme viisaasti päättämässä.

Halvalla lähelle ja sit Riksuun - voi jeesus. Oliko armoton lisäarvo, että sinne asti piti mennä?